Sokszor megosztottam már Veletek magamról azt az infót, hogy bizony-bizony én rettenetesen hízékony vagyok. Sajnos! Imádok enni és sokszor nekem sincs kedvem elmenni edzeni, viszont ha nem figyelek oda, akkor igen hamar megvan a böjtje. Ezért döntöttem az életmódváltás mellett. Nem mondok le a finom falatokról és nem szenvedek minden nap az edzőteremben. Egészségesen táplálkozom, annyit és azt edzek, ami jólesik és olyan kiegészítő kezeléseket alkalmazok, amik segítenek még hatásosabbá tenni a minőségi ételek és a sport eredményét. A világ egyik legközkedveltebb ilyen kezelése a VelaShape rendszer, amit most nekem is volt szerencsém kipróbálni.

fotó 3A világ több országában használják a VelaShape alakformáló rendszert, többek között Demi Moor, Jennifer Lopez és a Kardashian lányok is teljesen odavannak érte. A magyar sztárok közül Horvát Éva, Zimány Linda és Janicsák Veca is a VelaShape kezeléseket választották, hogy fokozzák a táplálkozás és az edzés eredményét. Ezek a nevek engem is meggyőztek, így el is látogattam az egyik belvárosi szalonba, a Beauty Pontba, ahol kezelés alá vetettem magam. 🙂

Mit kell tudni a VelaShape rendszerről?
A VelaShape a világon az egyetlen non-invazív berendezés, amely a klinikai eredmények alapján és orvosi CE tanúsítvánnyal egyaránt rendelkezik a testkontúr átalakítás és cellulit csökkentésre vonatkozóan. Az egyedi kezelőfej kialakítás alapjaként egy pulzáló vákuumos, motorikusan meghajtott görgő hengeres elrendezés szolgál. Erre van ráépítve az ELOS technológia: a fémbevonatú görgőkön keresztül behatoló rádiófrekvenciás áram és a felette elhelyezett infravörös reflektor formájában.
A zsírbontó hatású rádiófrekvencia, a nyirokkeringést és mikro-cirkulációt élénkítő pulzáló vákuumterápia, a kötőszövet kondíciókat javító mechanikus gördülő masszázs és a bőrfiatalító infravörös fénytechnológia együttes szinergiában dolgozva fantasztikus eredmények elérését teszi lehetővé.

velashape-fej2

Négy technológia, egy készülék:
1. Rádiófrekvencia: A görgők közötti bipoláris rádiófrekvenciás energia a bőr átfogó, 5-15 mm-es mélységtartományába képes eljutni. A bőrfelszínit 40-42°C hőmérsékletűre melegíti fel.
2. Pulzáló vákuum terápia: A zsírsejtek méretének csökkenésével és a pulzáló vákuum segítségével a kapillárisokra és nyirokerekre gyakorolt szorító hatások megszűnnek.
3. Gördülő hengeres masszázs: A motorikusan meghajtott görgők, a pulzáló vákuum hatás és a kezelőfej masszázsszerű mozgatásának eredményeként a mikro-cirkuláció és nyirokkeringés intenzitása nagyságrendekkel fokozódik.
4. Infravörös fényterápia: A kezelőfej infravörös hőhatása fokozza a bőr rugalmasságát, javítja a kötőszövet mechanikai tulajdonságait és segít a cellulit kezelés eredményeinek hosszú távú megtartásában.

fotó 2 (2)

Mit várhatunk a VelaShape kezelésektől?
– Körméret csökkentés
– Cellulit csökkentés és nyúlási csíkok
– Testkontúr átformálás
– Nyirokmasszázs, méregtelenítés
– Vérkeringés fokozás, mikro-cirkuláció javítása
– Bőrfiatalítás és feszesítés
– Bőrtextúra mechanikai tulajdonságainak javítása

Tapasztalatom:
A kezelés nagyjából 40-45 perc hosszú, de szinte csak úgy repül az idő, hiszen a Beauty Pont szakembere, Daniella, a kellemes masszázsra emlékeztető kezelés mellé remek társaságot is biztosít. A combomat és a fenekemet kezeltük, elől hátul egyaránt. Igazán látványos eredmény minimum 4 kezelés után tapasztalható, de már az első alkalom után is éreztem, hogy a bőröm sokkal simább, rugalmasabb és hidratáltabb lett. Másnap olyan izomláz volt a lábamban, mint ha előző este legalább két órát töltöttem volna az edzőteremben. Kíváncsian várom, mit tapasztalok majd a következő alkalmak után! 🙂

fotó 1

Forrás: Szunai Linda, Life Magazin