Ha kényelmes és hatékony bőr-megújító kezelést keres Budapensten, BeautyPont ajánlja a Venus Viva TM és Viva Diamond Polar TM kezeléseket. Fájdalom mentesen javíthatja bőre állapotát ráncok, laza bőr, akné és műtéti hegek, rosacea, aktív akné, pigmentáció/melisma és striák esetén.

MI A VENUS VIVA TM?

A Venus Viva egy non invazív kezelés, ami Nano-Frakcionális rádio frekvencia és Smartcan technológiákat kombinálva átalakítja a bőr felszínét. Speciális szkennerfejének köszönhetően a rádiófrekvenciás hullámok célzottan hatolnak be a bőrbe, ezzel olyan biológiai folyamatokat elindítva, melyek az adott felületen a bőr megújulását, megfiatalodását eredményezik.

A Venus Viva a bőr felszínén lévő felhámot es a mélyebben lévő hámrétegeket egyaránt eléri, így maximális eredményeket ér el.

Minden kezelés eredménye, feszesebb bőr, megjavult bőr textúra, összehúzott pórusok és egyenletesebb bőr tónus.

MI A DIAMOND POLAR TM?

A Viva Diamond Polar, egy speciális Venus Viva kezelőfej, ami rádió frekvenciát és mágneses impulzusokat használva segíti az új kollagén és elasztin rostok fejlődését a bőrben (6 kezelés ajánlott az arc/nyak területen és 8-10 kezelés a test többi részén.) A Diamond Polar kezelések fájdalom mentesek (nincsen szükség értzéstlenítő krémre), csak pirosodás alakul ki a bőrön ami órákon belül lenyugszik. A Diamon Polar egy bőr összehúzó kezelés ami magában is igénybe vehető, vagy a Venus Viva kiegészítéseként.

venus viva előtte utána

A VENUS VIVA ELŐNYEI

  • A Venus Viva nem igényel pihenési időt a kezelések után, hanem azonnal foytathatja a mindennapi tevékenységeit. A pirosodás könnyen eltakarható sminkkel.
  • Minden bőrtípusra jó.
  • Nincsen szükség fájdalomcsillapító gyógyszerekre, csak egy érzéstelenítő krémet vesz igénybe.
  • A test egész részén lehet használni (kivéve az ajkakon és szemhéjakon)

HÁNY KEZELÉSRE LESZ SZÜKSÉGEM?

A lehetséges kezelések száma határtalan. A Venus Viva kezelés leghatékonyabb, ha legalább háromszor, 4-6 hét kimaradásával veszik igénybe. Többszörös kezelésekre van szükség a teljes eredmények eléréséhez, amik még jobban észrevehetőek lesznek 2-6 hónappal a kezelések sorozatának elvégzése után.

Áraink

Online foglalás

Telefon
+36209897117

E-mail
intraceuticals.dani@gmail.com
facebook.com/BeautyPont

Cím
Holmes Place
Gozsdu ’C’ Udvar
1075 Budapest Holló utca 10-14.