A Hibrid Bőr Rendszer
Perk a világon az első hybrid arckezelés, ami összeállítja a hámlasztó szaloni kezelést otthoni termékekkel együtt, amik fokozzák a bőr előnyeit. Ennyire egyszerű. Azonnali eredményekkel és hosszan tartó előnyökkel járul, amik tökéletesen beillenek a mindennapi tevékenységeibe. Miben segít a Perk? A Perk gondoskodik az ön igényeiről, ha éppen az ajkait szeretné kiemelni, a szemeit élénkíteni vagy csak a bőrének van egy kis ragyogásra szüksége.

Roller Flex technológia
Perk bemutat egy egyedi hibrid rendszert a roller-flex technológiával, ami lágyan eltávolítja a felületi elhalt hámsejteket, míg fontos antioxidánsokkal telíti a bőrt. A pórusok enyhén kitágulnak és a golyós fej tápanyagokkal látja el a bőrt, amivel biztosítja a felszívódást, és feltár egy friss új ént. A legjobb rész? Ön megkapja ugyanazt a fiolát, ami a kezelésben volt használva, hogy bárhová magával tudja vinni a frissítő szérumot.

Arckezelés

Kétszeres hatékonysággal lágyan tisztítja és feltölti a bőrt antioxidánsokkal, hogy felélénkítsen egy szép és egészséges ragyogást.

collage Perk

Mi ez:
Egy lágy arckezelés ami óvatosan lehámlasztja a elhalt hámsejteket, amíg létfontosságú alapanyagokkal tölti fel a bőrt a gyönyörű és sugárzó bőrért.

Mire lett megszerkesztve:
Nourishing Solution mélyen tisztítja, amíg az Antioxidant Renewal szérum újra táplálja a bőrt létfontosságú A és E vitaminokkal, Fehér tea kivonattal, és vadgesztenye mag kivonattal.

Amit hazavisz:
Az Antioxidant Renewal szérum felét viszi haza az egész arc felvitelére nappal és éjszaka, arctisztítás után. Ne felejtsen utána hidratáló krémet használni.

Használati javaslat:
Reggel és esti tisztítás után, vigye fel az egész arcra. Ne mossa le, hagyja megszáradni. Majd kövesse egy hidratáló krém. Ne felejtsen SPF-et felvinni napközben.

Vigyázat:
Kerülje a szemmel való érintkezést.

Ajak ápolás

Legyenek sima és tökéletesen alapozott ajkai, borsmenta és babarózsa kivonat segítségével, amik enyhén telítik az ajkakat.

Mi ez:
Az ajkak simák, hidratáltak és tökéletesen alapozottak ezzel az gyors szolgáltatással ami felkészíti a szájat az éjszakára is.

Mire lett megszerkesztve:
A Lip Revitalizing szérum alap hatóanyagokat használ, mint a borsmenta olaj és babarózsa kivonat, ami radírozza, hidratálja és telíti az ajkakat.

Amit hazavisz:
Hazaviszi a Lip Revitalizing szérum felét, hogy a szájon alkalmazza, nappal és éjszaka, vagy amikor az ajkaknak hidratációra van szükségük. Plusz, védd a szájat a Hidrating Lip Balm SPF 30-al, ami megtartja a nedvességet.

Használati javaslat:
Alkalmazza a szérumot nappal és este, vagy amikor szükség van az ajkak hidratálására.
Ne mossa le és hagyja megszáradni. Vigye fel a Hidrating SPF 31 ajakbalzsamot a szérum alkalmazása után.

Vigyázat:
Kerülje a szemmel való érintkezést. Kerülje a szérum kerülését a szájba.

Szem körüli kezelés

Felébreszti a érzékeny szemkörnyéki területet energetizáló zöld tea kivonattal és citromsavval, ami természetes bőrfehérítő.

treatment-shot

Mi ez:
Ez a gyors kezelés egy multi-peptid keveréket használ, ami segít a szemkörnyéki terület enyhe világosításában és meghatározottságéban, miközben megtartja a bőr hidratációját.

Mire lett megszerkesztve:
Az Eye Replenishing szérum felélénkíti az érzékeny szemkörnyéki területet tea kivonattal és természetes módon eltünteti a szem körülötti sötét karikákat citromsavval.

Amit hazavisz:
Az Eye Replenishing szérum felét hazaviszi, hogy megerősítse és meghosszabbítja a kezelés hatását. Amíg a Soothing Eye Maskok hidratáló uborka és tengeri moszat kivonatokkal megnyugtatják és kisimítják a szem alatti bőrt.
Használat

Használati javaslat:
Adagolja a szérumot a szemüreg környékhez nappal és este, tisztítás után. Ne mossa le, hagyja megszáradni.
Használja a simító szem maszkot a második és harmadik héten a bőr tisztításához. Rakja a maszkot a szem alá és hagyja fenn 15 percig, majd távolítsa el.

Vigyázat:
Kerülje a szemmel való érintkezést.

Árak:

Perk arckezelés: 18.900 Ft
Perk ajak ápolás: 12.000 Ft
Perk szem körüli kezelés: 14.000 Ft

további ajánlatainkat megnézheted az ÁRAINK menüpontban.

Online időpont foglalás

Telefon
+36209897117

E-mail
intraceuticals.dani@gmail.com
facebook.com/BeautyPont

Cím
Holmes Place
Gozsdu ’C’ Udvar
1075 Budapest Holló utca 10-14.