Natura Bissé – A várakozásaidon is túlszárnyalunk

Meglepetés… ez a Natura Bissé filizófiája.

A szépséget és esztétikát teljesen új dimenziókba emeljük.

A globális adottságainknak köszönhetően ötvözzük az avantgárd trendeket a technológiai innovációkkal és a különböző kultúrák tradicionális terápiáival.

A kezeléseink a bőr különböző szükségleteihez igazodva kínál megoldást; a legkiválóbb eszközöket használjuk, és mindig a tökéletességre törekszünk.

Célunk, hogy az orvosesztétikai módszerek hatékonyságát nyújtsuk egy olyan izgalmas és elfoglalt világban, ahol a spa élmény is helyet kaphat.

Natura BisséFacelift Optimizer

Műtéti alternatíva kezelés, a mikroinjekció minden előnyével, viszont a neurotoxinok veszélyeitől mentesen. Már egy kezelés után is láthatóan megemeli a bőrt az egyedülálló, magasan koncentrált összetevőknek köszönhetően.

A Glikolsavas + AHA savas hámlasztást követően egy innovatív 70% aktív összetevőket tartalmazó koncentrátummal töltjük fel a mimikai ráncokat. A fejlett, 3D technológiája hármas hatású:  ellazítja, feltölti és megemeli a bőrt. Hosszantartó bőremelő hatást eredményez. A NATURA BISSÉ az első kozmetikai cég, ami készítményeiben alkalmazza a PDGF-Remodeling Komplexet. A PDGF remodelling komplex a vérlemezkékből kinyert növekedési faktor, a teljes bőr átalakítását stimulálja.

 

A 3D COLLAGEN SHOCK – “Háromszoros feszesség, háromszoros rugalmasság”

3D Collagen Shock

A rendkívül hatékony megfiatalító és regeneráló 3D Collagen Shock kezelés háromféle kollagén különböző molekulatömegű kombinációján alapul (makro, közepes, mikro) ami rendkívüli mértékben növeli a bőr feszességét. Lenyűgöző bőremelő-, és újrasűrűsítő hatása révén ez az innovatív arckezelés javítja a bőr sűrűségét, csökkenti az apró vonalakat, és a ráncokat, miközben megőrzi a bőr optimális nedvességét.

​A kezelés egy ún. Aktív Arckontúr masszázs technikát is magában foglal, ami láthatóan átformálja az arc kontúrját, és megújítja a bőr textúráját.

Ez az újgenerációs arckezelés sokkal feszesebb, simább, egyenletesebb bőrt kölcsönöz, ami tökéletesen fiatalos látványt és érzést eredményez, és jobban képes védekezni az idő hatásaival szemben.

ESSENTIAL SHOCK

 

 

 

 

 

 

 

 

Az árainkról itt tájékozódhatsz.

CITRUS VITA ESSENCE – “Erőteljes antioxidáns hatású, citrusos aromaterápiás rituálé a sugárzó bőrért”

Citrus Vita Essence

Ajánlott mindazoknak, akik a bőr ragyogását és feszességét kívánják visszanyerni egy pihentető citrusos aromaterápiás élményen keresztül.

Ez a nagyszerű kezelés felébreszti az érzékeket, feltölti a bőrt C vitaminnal és annak energiáival. A rendkívüli antioxidáns hatása még a leginkább igénybevett bőrt is helyreállítja. Egyedülálló bőrmegújító hatásával simává, ragyogóvá, puhává és teltté varázsolja a bőrt.

Az ellenálhatatlan citrusos illatatok és a krémek gazdag textúrái felejthetetlen élményt nyújtanak a kezelés alatt és után is.

Citrus Vita Essence

Az árainkról itt tájékozódhatsz.

CARBOXI-EXPRESS – “Az azonnali bőrmegújító kezelés”

Carboxi Express

Fedd fel a tiszta, ragyogó bőrödet egy fantasztikus expressz arckezeléssel, ami 30 perc alatt megújítja és revitalizálja a bőrt.

Egy innovatív arckezelés, ami az orvosesztétikai kezelések egyik jól bevált technikáját, a karboxi terápiát alkalmazza. Ez a rendszer széndioxiddal és pezsgéssel harcol a bőröregedés jelei ellen. Az eredmény hidratált és újradefiniált bőrszerkezet.

Ez a megújító kezelés intenzíven és biztonságosan regenerálja a bőr felületét, és maximális ragyogást, azonnali bőremelő hatást biztosít.

Az árainkról itt tájékozódhatsz.

Kérd a HydraFacial-t NATURA BISSÉ arckezeléssel együtt , mely magában foglal egy relaxációs arcmasszázst, egy bőrnyugtató hidratálást és egy Natura Bissé “COLLAGEN SHOCK” arcmaszkot! Térj haza egy valódi spa-élménnyel!

A két kezelés együttes ára: 26,000 Ft