A VelaShape egy olyan testkezelés, ami infravörös fénnyel és rádiófrekvencia segítségével bontja a zsírsejteket, eközben pedig mechanikusan masszírozza a bőrt, így serkentve a nyirokkeringést és az anyagcserét. Az eredménye pedig, nincs több narancsbőr, cellulitisz és megereszkedett bőr.

Az eredménye pedig, nincs több narancsbőr, cellulitisz és megereszkedett bőr.

Persze ezt nem azt jelenti, hogy a cask a gép jelenti a megoldást a tökéletes átalakulásra , emellett javasolt odafigyelni az étkezésre a rengeteg folyadék fogyasztásra (mivel így távoznak a méreganyagok a szerveztünkből) és a mozgásra is.

Az utóbbi időben sajnos nem tudtam annyit sportolni, mint amennyit szerettem volna éppen ezért vágtam bele, amit nem bántam meg.

A kezelés egyáltalán nem fájdalmas inkább kényelmes masszírozó , volt olyan amikor el is aludtam 🙂 Először aggódtam a lila foltok miatt, mert a bőröm olyan érzékeny, hogy bármitől belilul (ez nyáron azért nem túl szexi), de Daniela szaktudása mellett ez nem következett be!

A gép hatékonyságát bizonyítja, hogy már kezelés közben nagyon megszomjazik az ember, egyszerűen kívánod, hogy a méreganyag távozzon a szervezetedből.

Akik kevesebbet sportolnak, náluk a testkörfogat változás a leglátványosabb eredmény, nálam a bőröm feszessége javult.

Amit azonban hallottam róla, hogy kismamák is előszeretettel alkalmazzák a szülés utáni megnyúlt bőr és csíkok kezelésére természetesen eredményesen!

Hölgyek még mindig nem késő elkezdeni a kezelést, habár a kúra 10 alkalmas, de a hatodiknál már látható a látványos változás.

Forrás: Horváth Éva blog