Több, mint egy hónapja írtam Nektek a VelaBabe testkezelésről, amit akkor fedeztem fel és gyorsan el is mentem kipróbálni. Most vagyok a hatodik alkalom után és úgy gondoltam, hogy beszámolok Nektek az élményeimről és a tapasztalataimról. Ez az alakformáló program is bebizonyította számomra, hogy nincs két egyforma test és így nem is lehet általánosítani a különböző testkezelések hatékonyságát illetően.

vb_mix_webcim.jpg

A kezelés során jöttem rá és tapasztaltam meg, hogy az én kötőszövetem nagyon erős/kötött, ezért nem reagál olyan gyorsan és hatékonyan a különböző beavatkozásokra, hanem nekem több idő kell a látható eredmény eléréséhez. Érdekes, hogy az első kezelések után a bőröm állaga sokkal feszesebb lett, mégis a felületi elváltozások – pl.:narancsbőr – nem kezdtek el eltűnni, halványodni…..
vb_en_mix_logo.jpg

Türelmetlen típus vagyok, ezért Danielát – a Beauty Pont tulajdonosa – folyamatosan faggattam, hogy MIÉRT nem látok változást….?! Ő mindig megnyugtatott, hogy legyek kitartó és tartsam be azokat, amiket mondd, így biztosan lesz látható eredmény: a kezelések közben igyekeztem a megfelelő vízmennyiséget elfogyasztani (2,5l/nap), hogy a méreganyagok távozni tudjanak a szervezetemből, illetve törekedtem arra is, hogy legalább egy héten 2-szer elmenjek futni. Hétvégén át kellett pakolnom a szekrényemet és megtaláltam egy csomó régi ruhámat, amiket az esélytelenek nyugalmával kezdetem el próbálgatni, amikor is jött a felismerésem, hogy a kezelések miatt (5.alkalom után) közel 1 ruhaméretet csökkent a testem átmérője és ez leírhatatlan érzés volt számomra. Mindig az volt a célom, hogy a terhesség előtti kedvenceimet újra tudjam hordani, ami a VelaBabe segítségével valóra vált!

Forrás: I Love Mom